Frihet og ren sex – vennskap, dating og sånn …

Kjærlighet og sex har helt fra tidenes morgen vært tema for hver ny generasjon. Aldri før har sex-opplysning vært mer tilgjengelig. Du som er ung, har vel aldri drømt om et dårlig sexliv? Jeg har til nå ikke møtt noen. Stadig leser vi overskrifter og artikler hvor sex og kjærlighet fascinerer leserne. Hva skal til for å oppnå tidenes beste sex? Er det et spørsmål om å bli elsket, eller er det snakk om å lære seg hvordan man kan ha evnen til å elske? Jeg skriver til deg som ønsker å vite Guds hensikt med denne oppfinnelsen. Gud designet deg for å elske og bli elsket.

Forfatter: Tone Lise Gustavsen

Utgiver: Hermon Forlag

Pris: 228,-

Omfang: 15-20 timer

Læringsmål: Studiet gir deg praktiske tips som skaper trygge rammer for kjærester, smarte kjøreregler i et forhold og fundamentet for et godt sexliv. Om du er den som ønsker å finne «den rette» etter Bibelens standard, kan du med forventning stupe inn i dette omdiskuterte temaet: ungdommers viktigste ord – sex og kjærlighet!

Målgruppe: Ungdom

Tone Lise Gustavsen er lykkelig gift med Per Christian. Sammen med sine fem barn (fi re tenåringsdøtre og en sønn på åtte) er de bosatt på Nøtterøy. De har i de senere år også vært fosterfamilie. Tone Lise og Per Christian startet menigheten Frisk for å hjelpe mennesker til en sunn tro og en frisk livsstil. Både som pastor, foredragsholder og forkynner er hun en inspirator av de sjeldne. Basert på eget liv og erfaringer tør hun å utfordre, oppmuntre og motivere til forandring og livshelbredende valg. Hun har vært med på å utarbeide gruppearbeidet OPPREIST for jenter og gutter i ungdomsskolealder. I dag drifter hun grupper for Blå Kors Norge og holder foredrag om aktuelle temaer for ungdom på skoler. Som ung savnet hun tydelige voksne som sa ting rett ut, noe hun har drømt om å være siden den gang. Hun vil være en av dem som hjelper neste generasjon å navigere gjennom en jungel av mer eller mindre viktige valg. Hun drømmer om sunne familier, solide ekteskap og oppreiste ungdommer. Tone Lise liker å se forandringen Gud kan skape i et menneskes liv –derfor deler hun med deg friheten du får ved frimodig å løfte frem seksuell renhet.

Søk tilskudd til kurs og studiegrupper her!