Bli inspirert på Årets kurs

Hvert år arrangerer K-stud «Årets kurs». De siste årene har det vært tre kurs som har gått parallelt over en helg, og vi har vært på Soria Moria hotell- og konferansesenter i Oslo. Det har vært kurs i blant annet korledelse, grenseoverskridende adferd og babysang.

Kurset er for alle som er aktive medarbeidere og ledere – eller skal ta på seg en ny oppgave – i våre medlemsorganisasjoner og samarbeidspartnere. Deltakere har tidligere gitt uttrykk for at disse kursene er spennende for vi har dyktige kursledere, men også fordi man treffer deltakere som kommer fra andre kristne miljøer enn en selv. God mat og et flott sted å være er også noe som trekkes fram av tidligere deltakere. Alderen til deltakerne strekker seg ofte mellom 16 og 74 år, så det er en mangfoldig deltakergruppe.

De siste årene har kurset vært i mars eller april, fra fredag til søndag. Datoen settes tidlig på høsten året før. K-stud tar en lav kursavgift, og dekker reise etter billigst mulig reisemåte.

Noen av K-stud sine regionledd gir støtte for deltakere fra sine fylker, etter søknad. Ta kontakt med oss for nærmere informasjon.

Har du tips om aktuelle kurs som bør arrangeres, og som kan være aktuelt for flere, send oss gjerne en mail på post@k-stud.no

Følg med på vår hjemmeside, facebook-side eller nyhetsbrev for å få med deg hvilke kurs som tilbys neste gang.

 

 

 

Søk tilskudd til kurs og studiegrupper her!