To nye ansatte fra august

15. august får vi to nye ansatte i K-stud.

Jens Jovik starter som studie- og informasjonskonsulent i vikariat frem til juni 2018 i K-stud. Han er snart ferdig utdannet teolog, er 29 år og bor i Oslo. På deltid har han jobbet som kundekonsulent og eventkonsulent i avisene Vårt Land og Dagsavisen, i tillegg til politiske tillitsverv.

Jovik skal behandle søknader om tilskudd til kurs, godkjenne studieplaner, gi faglig veiledning til kursarrangører og jobbe med nettside, nyhetsbrev og annet informasjonsarbeid.

I tillegg til Jens, har Stig-André Lippert har takket ja til 50 % stilling som studiekonsulent i K-stud. Lippert er 26 år og bor i Halden. Han er barne- og ungdomsarbeider i Halden Baptistmenighet i halv stilling, som han skal kombinere med stillingen hos oss. Han har også bakgrunn som journalist i Det gode budskap (De Frie Evangeliske Forsamlingers blad), og har en bachelor i UKT – Ungdom, kultur og tro fra Det teologiske menighetsfakultet.

Lippert skal behandle søknader om tilskudd til kurs, godkjenne studieplaner, gi faglig veiledning til kursarrangører og utføre internkontroll. Han vil også bidra med stand og medlemsbesøk.

Vi ser frem til å samarbeide med Stig-André og Jens, og ønsker de varmt velkommen!

Søk tilskudd til kurs og studiegrupper her!